Vivense in Genk

Meubelzaak Vivense

Stalenstraat 106, 3600 Genk
+32 469 17 46 15

Openingsuren

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 18:00
Zondag: 12:00 – 18:00

Vivense is een verfijnde en eigentijdse meubelwinkel gelegen in het hart van Genk, België. Met een uitgebreide collectie van stijlvolle en functionele meubelstukken, biedt Vivense een unieke winkelervaring voor liefhebbers van moderne inrichting.

Bij het betreden van de winkel wordt men verwelkomd door een sfeer van elegantie en verfijning. De ruime showroom is zorgvuldig ingericht met een scala aan meubels, variërend van strakke banken en trendy eettafels tot praktische opbergoplossingen en decoratieve accessoires. Elk item is met zorg geselecteerd om zowel esthetiek als functionaliteit te bieden, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om hun huis te transformeren tot een ware oase van stijl.

Wat Vivense onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van hun producten, maar ook hun toewijding aan klantenservice. Het deskundige personeel staat altijd klaar om advies en begeleiding te bieden bij het kiezen van de perfecte meubelstukken voor elke ruimte. Of het nu gaat om het samenstellen van een complete woonkamerset of het vinden van dat ene accentstuk dat een kamer tot leven brengt, de medewerkers van Vivense zijn er om te helpen.

Bovendien biedt Vivense ook maatwerkopties, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om hun meubels aan te passen aan hun specifieke behoeften en smaak. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste stof voor een bank of het aanpassen van de afmetingen van een eettafel, het team van Vivense staat klaar om aan de wensen van de klant te voldoen en een uniek stuk te creëren dat perfect past bij hun levensstijl.

Vivense is niet zomaar een meubelwinkel; het is een bestemming voor liefhebbers van hedendaags design die op zoek zijn naar kwaliteit, stijl en persoonlijke service. Gelegen in het bruisende Genk, nodigt Vivense klanten uit om inspiratie op te doen, hun creativiteit te laten floreren en hun huis te transformeren in een weerspiegeling van hun eigen unieke stijl.