GAMMA in Genk

GAMMA Hasseltweg

Hasseltweg 196, 3600 Genk, België
+32 89 41 03 70

Openingsuren

Maandag: 09:00 – 19:00
Dinsdag: 09:00 – 19:00
Woensdag: 09:00 – 19:00
Donderdag: 09:00 – 19:00
Vrijdag: 09:00 – 19:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00
Zondag: 09:00 – 16:00

De GAMMA-winkel in Genk, België, staat bekend als een ware bestemming voor doe-het-zelf liefhebbers en klussers van alle niveaus. Gelegen in het hart van de bruisende stad Genk, biedt deze vestiging een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige bouwmaterialen, gereedschappen, decoratieve artikelen en nog veel meer, alles onder één dak.

Bij het betreden van de winkel worden klanten begroet door een ruime en overzichtelijke lay-out, waarin elk gangpad zorgvuldig is georganiseerd om het winkelen zo efficiënt mogelijk te maken. Of je nu op zoek bent naar verf en behang voor een huisrenovatieproject, tuinmeubilair voor het creëren van een buitenparadijs, of elektrisch gereedschap voor het uitvoeren van professionele klussen, de GAMMA-winkel in Genk heeft alles wat je nodig hebt.

Wat deze locatie nog specialer maakt, is het vriendelijke en deskundige personeel dat altijd klaar staat om advies te geven en te helpen bij het vinden van de juiste producten voor elk project. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen over specifieke materialen of het verstrekken van tips voor het voltooien van een klus, het team van GAMMA Genk staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en toewijding aan het voldoen aan de behoeften van elke klant.

Naast het uitgebreide assortiment en de deskundige service, organiseert de GAMMA-winkel in Genk regelmatig workshops en evenementen om klanten te inspireren en te helpen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden op het gebied van doe-het-zelf en huisverbetering. Of je nu een ervaren klusser bent of net begint aan je eerste project, deze evenementen bieden een geweldige gelegenheid om nieuwe technieken te leren, ideeën uit te wisselen met medeklussers en deel uit te maken van een gemeenschap van gelijkgestemde enthousiastelingen.

De GAMMA-winkel in Genk is niet zomaar een bouwmarkt; het is een hub van creativiteit, inspiratie en praktische oplossingen voor al je huis- en tuinprojecten. Met zijn uitgebreide assortiment, deskundige personeel en betrokkenheid bij de lokale gemeenschap, blijft deze winkel een onmisbare bron voor iedereen die zijn huis wil verbeteren en zijn doe-het-zelf-vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen.