FordStore Driesen in Genk

Ford-dealer FordStore Driesen

Henry Fordlaan 21, 3600 Genk
+32 89 62 38 50

Openingsuren

Maandag: 08:00 – 18:00
Dinsdag: 08:00 – 18:00
Woensdag: 08:00 – 18:00
Donderdag: 08:00 – 18:00
Vrijdag: 08:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 16:30
Zondag: Gesloten

De FordStore Driesen winkel in Genk, België, staat bekend als een toonaangevende bestemming voor autoliefhebbers en klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige voertuigen en uitstekende service. Gelegen in het hart van Genk, heeft deze showroom een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare bron voor alles wat met Ford te maken heeft.

Bij het betreden van de FordStore Driesen winkel wordt men meteen begroet door een uitnodigende en moderne sfeer. Het strakke en eigentijdse ontwerp van de showroom creëert een ambiance die zowel comfortabel als inspirerend is. Klanten worden verwelkomd door een vriendelijk en professioneel team van medewerkers, klaar om te helpen bij het vinden van de perfecte Ford voor hun behoeften en voorkeuren.

Wat deze winkel echt onderscheidt, is het uitgebreide assortiment aan Ford-voertuigen dat wordt tentoongesteld. Of je nu op zoek bent naar een compacte en zuinige personenauto, een robuuste pick-up truck of een luxe SUV, de FordStore Driesen heeft voor elk wat wils. De showroom biedt ook een selectie van zowel nieuwe als gebruikte auto’s, zodat klanten kunnen kiezen uit een scala aan opties die passen bij hun budget en wensen.

Naast de verkoop van auto’s biedt de FordStore Driesen ook een uitgebreid scala aan diensten, waaronder onderhoud, reparatie en financiering. Het ervaren servicepersoneel staat klaar om routineonderhoud uit te voeren, reparaties snel en efficiënt uit te voeren en klanten te helpen bij het vinden van de beste financieringsopties voor hun aankoop.

Wat de FordStore Driesen echt onderscheidt, is hun toewijding aan klanttevredenheid. Ze streven er voortdurend naar om elke klant een onvergetelijke ervaring te bieden, vanaf het moment dat ze de showroom binnenstappen tot lang nadat ze hun nieuwe Ford hebben gekocht. Met een focus op excellentie in zowel producten als service, blijft de FordStore Driesen een gerenommeerde bestemming voor autoliefhebbers in Genk en daarbuiten.